ANA SAYFA > İZMİR > Kocaoğlu: Madımak kara bir leke

Kocaoğlu: Madımak kara bir leke

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu: Madımak kara bir leke

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tam 22 yıl önce, 2 Temmuz 1993’te 35 aydın ve sanatçının yakılarak öldürüldüğü Madımak olayının “Türkiye’nin üzerinde kara bir leke olduğunu söyledi.

Başkan Kocaoğlu, “Bu tür saldırılar devam ettiği müddetçe, bu ülke,  Ulu Önderimizin belirttiği gibi yüzümüzü çağdaş medeniyetler yönüne dönme hedefini sekteye uğratmaktadır. Ulu Önderimizin yolundan giden,  Cumhuriyet’e,  demokrasiye,  laikliğe, Türkiye’nin kuruluş felsefesine inananlar olarak,  hep birlikte ve beraberlik içinde, bu ülkeyi geriye götürmek isteyen zihniyete karşı ‘dur’ demek, mücadele etmek zorundayız. Bu mücadelenin taçlanacağı yer ise İzmir’dir.

İzmir’in aydınlık, İzmir’in Atatürkçü, Cumhuriyetçi, demokrasiye inanan insanlarıdır. Hep birlikte mücadelemizi sürdürüp aydınlığa karşı yapılan böylesine hunharca saldırıları durdurmalıyız. İzmir’den Anadolu’yu saracak aydınlık meşalesini daha da güçlü yakarak,  bu ülkeyi karanlık güçlerden kurtarmamız gerekiyor. Madımak’ta canlarını kaybeden devrim şehitlerini rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençler-Yaşlılar El Ele projesine katılanlar sertifikalı oldu
Sonraki Haber 34. Pınar Resim Yarışması’nda 25 yetenekli çocuğa ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?