ANA SAYFA > İZMİR > Koç: Milliyetçi Hareket iktidara hazır

Koç: Milliyetçi Hareket iktidara hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koç: Milliyetçi Hareket iktidara hazır

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge adayları Tire’ye çıkarma yaptı. Salı Pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayları büyük ilgi gördü. 2. Sıra Milletvekili Adayı Murat Koç, “8 Haziran’dan sonrada sizlerle birlikte olacağım” dedi.

Aday tanıtım toplantısı ile bir birinden güçlü adayları İzmirlilere sunan Milliyetçi Hareket Partisi saha çalışmalarını Tire’de sürdürdü. Salı pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Ülkücü adaylar büyük ilgi gördü. 2. Bölgenin 13 adayının da aynı ilçede program yapmasıyla Tire’de Milliyetçi Hareket rüzgarı esti.  2. Bölgedeki adaylar Murat Koç, Neslihan Çelik, Yalçın Koçyiğit, Hatice Bölük, Recep Akan, Nuri Çiftçi ve Tahsin Kaya’nın katıldığı programda Tirelilerin sorun ve sıkıntıları dinlendi.

KOÇ; 8 HAZİRAN’DAN SONRA DA BURADAYIM

Pazar esnafı ile tek tek tokalaşarak hal hatır soran 2. Bölge Milletvekili adaylarından Murat Koç, “Bugüne kadar seçtiklerimiz seçimden sonra hep bizleri unutuyorlar” diyerek dert yanan vatandaşlara 8 Haziran’dan sonrada İzmirli hemşerileriyle bir arada olacağının sözünü verdi. 3 Mayıs’taki parti programının açıklanması ile Türkiye’nin önünü açacak projelerle iktidara talip olduklarını belirten Koç, seçildikten sonra halkını unutan, Ankara’dan beri gelmeyen, millletvekilli alışkanlıklarını değiştirmek için yollara çıktığını söyledi.

MESLEKDAŞLARINDAN KOÇ’A TAM DESTEK

Tire Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ali Kabaoğlu ve meslektaşlarını ziyaret eden Koç, “Uzun yıllardan nakliyecilik yaptığını hatırlatarak başladığı konuşmasına şöyle devam etti; Çok çalışıp rızkımızı hep Allah’tan istedik. Benim meslektaşlarımın para kazanamadığını biliyorum. Bir sürü ödediğimiz vergiler var. En önemlisi de akaryakıt vergisidir. Araçlarımızda kullandığımız mazotun %60’ı vergi. Ben vatandaş olarak sektörümüzdeki sorunlar için bakanlıklarda çok mücadele verdim. Kantar cezalarını kademeli olarak düşürülmesini sağladım. İlk çıktığında 3 bin liraydı. Şimdi bu ücret kademeli olarak yansıtılıyor. Dolayısıyla sektörümüzün ve bölgemizin tüm sorunlarını biliyor ve birlikte yaşıyoruz. Dolayısıyla bu sorunları 8 Haziran’dan sonrada birlikte çözeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK, Gelişim Koleji'ne konuk oldu
Sonraki Haber Sen de Yap Hareketi Ege Kampüs'te

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?