ANA SAYFA > İZMİR > Koç: İzmir'e teşvik gelecek

Koç: İzmir'e teşvik gelecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koç: İzmir'e teşvik gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Murat Koç, Ankara’da İzmir lobisi oluşturacaklarını ve İzmir’in hak ettiği teşvikleri alacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde teşkilatların ağabeyi olarak bilinen Murat Koç 2. Bölge 2. Sıradan Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Menderes ve Bakırçay Havzalarındaki MHP İlçe Teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilat partisi olduğunu vurgulayan Murat Koç, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi Teşkilatlarımızın istediği doğrultusunda bize Vatanımıza, Milletimize hizmet etme şansı verdi. Bizler yapacağımız çalışmalarla Yüce Türk Milletinin ve dava arkadaşlarımızın boynunu öne eğmeyeceğiz” dedi.

  MHP Adayı Murat Koç, bölgesel teşvik sistemiyle İzmir’in içinin boşaltıldığını belirterek İzmir’deki büyük sanayi kuruluşlarının Manisa’ya kaçtığını vurguladı. Koç, “İzmir’in günahı ne? Dürüstçe vergisini ödemek mi? İzmir’de neredeyse her evde bir işsiz var. Üniversite mezunları asgari ücretle iş arıyor. Biz hazırladığımız projelerle buna “Dur diyeceğiz. Her ilçemize ayrı ayrı teşvik sistemi kurulana kadar mücadele edeceğiz. İzmirlinin hakkını savunmak için Ankara’da İzmir lobisi oluşturacağız. İstediğimiz hizmetleri sağlayana kadar İzmir için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

Aliağa’nın MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Murat Koç, “Aliağa bizim gururumuz olmuştur. Şu an İzmir’in yıldızı olmuştur. Belediye Başkanımızın Aliağa’da vatandaşla el ele yaptıkları ve yapacakları Partimizin Tüm İzmir’deki Belediyelere örnek olmasını ve halkımızın gerçekleri görmesini sağlayacaktır. Bizlerde çalışmalarımızla vatandaşlarımızın zihnindeki Milletvekili algısını değiştireceğiz. Parmak kaldırmak için değil İzmir’in makus talihini değiştirmek için Ankara’ya gideceğiz. Milletimizin birliği, bütünlüğü, refahı ve mutluluğu için çok çalışacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avrupa’da sofraların baş tacı, bizde hala ‘ekmek arası balık’
Sonraki Haber Karşıyaka, CHP'nin ikinci miting merkezi olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?