ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka, CHP'nin ikinci miting merkezi olacak

Karşıyaka, CHP'nin ikinci miting merkezi olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, CHP'nin ikinci miting merkezi olacak

CHP İzmir milletvekili ve yeni dönem adayı Mustafa Ali Balbay, 7 Haziran seçimleri için tüm partilerin vites yükselttiği bu günlerde CHP'nin İzmir'de Gündoğdu meydanının yanı sıra Karşıyaka'da da miting düzenleyeceğini açıkladı.

Balbay konuya ilişkin şu bilgileri verdi: "Genel Başkanımız, İzmir 2. bölge milletvekili adayımız Kemal Kılıçdaroğlu elbette tüm Türkiye'ye hitap edecek. Ancak İzmir'i de ihmal etmeyecek. Kendisiyle yaptığımız görüşmede seçim bölgesinde de önemli bir buluşmanın güzel olacağını paylaştık. Miting programına büyük olasılıkla Karşıyaka da girecek."
Balbay şöyle devam etti: "Gündoğdu tam bir cumhuriyet ve özgürlük alanı olarak belleklere kazındı. Karşıyaka da buna kardeş olarak demokrasi meydanı olacak. Demokrasi güneşi Türkiye'nin batısından doğacak."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Koç: İzmir'e teşvik gelecek
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?