ANA SAYFA > SPOR > Kılıçdaroğlu'ndan Pınar Karşıyaka'ya kutlama

Kılıçdaroğlu'ndan Pınar Karşıyaka'ya kutlama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kılıçdaroğlu'ndan Pınar Karşıyaka'ya kutlama

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Pınar Karşıyaka'yı kutladı.

Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, son periyotta, 4 dakika boyunca rakibine sayı attırmayan Pınar Karşıyaka'nın, yaptığı tam saha baskıyla karşılaşmadan 77-75 galip ayrıldığını belirtti.

Mücadelenin, sporcular kadar, taraftarların da sporun, sportmenliğin ve takımı için ter dökmenin ne anlama geldiğini gösterdiğini belirten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker'i Ankara Spor Salonu'nda oynanan maçta 77-75 yenen İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka, 27 yıl sonra ikinci kez en büyük kupada mutlu sona ulaştı. Bu nedenle, Pınar Karşıyaka'yı, basketbolcularını, teknik ve idari yöneticilerle taraftarlarını, Karşıyakalıları, İzmirlileri ve  basketbolseverleri kutluyor, sevgiler, saygılar sunuyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Aziz Kocaoğlu'nu bir maçımıza bekliyoruz
Sonraki Haber Karşıyaka Ekmek Sanayi (Kareksan) Satıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?