ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Aziz Kocaoğlu'nu bir maçımıza bekliyoruz

Büyükkarcı: Aziz Kocaoğlu'nu bir maçımıza bekliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Aziz Kocaoğlu'nu bir maçımıza bekliyoruz

Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Aziz Kocaoğlu'nu maçlarına beklediklerini söyledi.

Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanarak geçen sezonki Türkiye Kupası zaferini taçlandırdıklarını belirterek, "Karşıyaka basketbolun başkentidir. Bunu kazandığımız kupanın arkasına sığınarak söylemiyorum. Bu emaneti en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Ligde 5 yıl içinde şampiyonluk yaşayıp, Euroleague'e katılma planlarımız var. Bu taraftar Barcelona, Real Madrid, Olympiakos gibi takımları İzmir'de izlemeyi hak ediyor" dedi.

Finalde eledikleri Fenerbahçe Ülker'in bütçesinin 45 milyon Euro olduğunu, kendilerinin ise 2.5 milyon Euro'luk bütçeyle mücadele ettiklerini kaydeden Büyükkarcı, "Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz için yeni sponsorlara ihtiyacımız var. Daha önce bir çağrı yapmıştık ancak birkaç firma dışında katkı görmedik. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Ankara'da bizimle değildi. Kendisini bir maçımıza bekliyoruz. Bize en azından bir teşekkür etmesini bekliyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vali Toprak'tan Anne Babalara çağrı
Sonraki Haber Kılıçdaroğlu'ndan Pınar Karşıyaka'ya kutlama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?