ANA SAYFA > İZMİR > Kılıçdaroğlu’ndan İzmirli genç siyasetçiye hediye

Kılıçdaroğlu’ndan İzmirli genç siyasetçiye hediye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kılıçdaroğlu’ndan İzmirli genç siyasetçiye hediye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Ankara’dan İstanbul’a gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü’nde giydiği gömleklerden birini CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ’a hediye etti. Karlıdağ, “Milyonların umudunun, alın terinin var olduğu bu hediye onur verici, mutluluk verici. Kelimelerle anlatılamaz bir duygu. Hayatım boyunca saklayacağım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 25 gün süren toplam 432 kilometrelik ‘Adalet Yürüyüşü’nde giydiği gömleklerden birini CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ’a hediye etti. Kılıçdaroğlu yürüyüşte uzun süre yer alan Karlıdağ’a hediye ettiği gömleğin üzerine  “Adalet yürüyüşü anısına Okan Karlıdağ'a sevgilerimle” ifadesini yazdı ve altına imza attı.

Kılıçdaroğlu’nun verdiği anlamlı hediye ile büyük onur yaşayan CHP’li Karlıdağ, “Çok kıymetli bir hediye. Ömrümce onur duyacağım bir hediye. Türkiye için çok önemli bir eylemin kahramanı olan Genel Başkanımızın yürüyüş boyunca giydiği eşyalar tarihi bir belge durumunda. Genel Başkanımızın tarih altın harflerle yazılan Adalet Yürüyüşü’nde giydiği gömleklerden birine sahip olmak gerçekten çok büyük mutluluk. Kelimelerle anlatamaz bir duydu. Bu anlamlı ve onur dolu, emek dolu hediyeyi hayatım boyunca saklayacağım” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel: ''Apartmanlara güvenlik kamerası takılmasında büyük yarar var''
Sonraki Haber Karşıyaka Polisi hırsızlara aman vermiyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?