ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel: ''Apartmanlara güvenlik kamerası takılmasında büyük yarar var''

Kaymakam Yücel: ''Apartmanlara güvenlik kamerası takılmasında büyük yarar var''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel: ''Apartmanlara güvenlik kamerası takılmasında büyük yarar var''

Karşıyaka’da yapılan Temmuz ayı halk ve güvenlik toplantısında orman yangınlarının önlenmesi ve mahalle güvenliklerinin sağlanması konusu ele alındı.

Toplantıda konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, ormanların yaşam kaynağı oksijeni ürettiğini, mal ve can güvenliğinin sağlanması için de apartmanların güvenlik kameraları takmasının büyük yarar sağlayacağını belirterek şunları söyledi. “Ormanlar bizlerin yaşam kaynağı olan oksijeni ürettiklerini maalesef unutuyoruz. Ormanlarda yapılan piknikler sırasında bırakılan ateş, kırılan cam parçaları ve en kötüsü sağa sola savrulan sigara izmaritleri orman yangınlarının en önemli sebeplerindendir. Çevremizdekilere ormanlarımızın önemini ve nasıl korumamız gerektiğini anlatmalıyız. Geçtiğimiz günlerde Yamanlar, Sancaklı köylerinde ve Menderes’te çıkan orman yangınları ciğerimizi yaktı. Hektarlarca orman alanı kül olmakla kalmadı, içinde yaşayan canlıların da yanmasına neden oldu. Bizler bu konuda ailemizi, çevremizi mutlaka uyarmalıyız.”

Her apartmana güvenlik kamerası

İnsanların mal ve canlarına kast eden kötü niyetli insanlara dur demenin bir yolunun da apartmanlarda güvenlik kamerası bulundurulmasının yararlı olacağını vurgulayan Kaymakam Yücel, sözlerine şöyle devam etti. ”Apartmanlara takılacak güvenlik kameraları caydırıcı olmanın yanında can ve malımıza kast eden kötü niyetli kişilerin yakalanması ve adalete teslim edilmesi açısından çok yararlı görüyorum. Mümkünse mahallerinizde bulunan apartmanlara güvenlik kamerasının bir an önce takılmasının sağlanması güvenlik açısında çok yararlı olacağını düşünüyorum.”

Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, , İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Emniyet Müdür Yardımcısı Zeynep Erdoğan Derse, KASİAD başkanı Süleyman Özsakallı, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, Muhtarlar ve STK yönetici ve temsilcileri katıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nin CERN çıkartması
Sonraki Haber Kılıçdaroğlu’ndan İzmirli genç siyasetçiye hediye

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?