ANA SAYFA > SPOR > Kemal Özdeş: Kimseyi kadro dışı bırakmayı düşünmüyoruz

Kemal Özdeş: Kimseyi kadro dışı bırakmayı düşünmüyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Özdeş: Kimseyi kadro dışı bırakmayı düşünmüyoruz

Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi.

Sözlerine kulüpte geçirdiği 2 haftayı değerlendirerek başlayan Özdeş, “Takımımızla birlikte 2 maçı geride bıraktık. Bir maçın sonunda 90+da yediğimiz golle berabere kaldık. Diğer maçta da rakibe çok pozisyon vermeden 3 puan kaybettik. Genel olarak bizim pozisyon üstünlüğümüz daha fazla ama bireysel hatalarla puan kaybettik. 8 hafta sonunda 6 puanımız var ama bununla kesinlikle ilgilenmiyoruz. Bugün bulunduğumuz yer değil, ligin sonunda bulunacağımız yer önemli. Takımıma çok güveniyorum, camiama çok güveniyorum. Bu hafta oyuncularım çok çalıştılar. Oyunumuz her hafta daha da oturacak. Eksiklerimiz döndü, tam kadro çalışacağız. Hafta sonunu iple çekiyoruz, kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğini bekliyorum. Bu hafta lafta değil gerçek bir başlangıç olsun istiyoruz” dedi.

Elazığspor karşısında rakibe özel bir önlem alıp almayacağı sorulan Özdeş “Kadro 24 kişiden oluşuyor ve her maça farklı kadro çıkabilir. Buna antrenmanlarda karar veriyoruz. Rakibe özel önlem almayacağız, bizim takımımız daha kaliteli. Lider olmaları bir şey ifade etmiyor. Biz kendi oyunumuzu geliştirmek zorundayız. Bizim Alanya maçının ikinci yarısında oynadığımız ve Karabükspor maçının onuncu dakikasından ilk yarı sonuna kadar oynadığımız oyun bizim standartımızdır. Ben oyuncularımızla bunu konuşuyorum. Bu hafta çok istekli, çok arzulu olacağız. Maçı kazanırız diye düşünüyorum” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

Dışarıdan bakınca kulübün zor durumda olduğunun düşünülebileceğini söyleyen tecrübeli hoca, “Eğer dışarıdan bir takım puanımızın 6 olduğuna bakarsa bizi tehlike olarak görmeyebilir ancak bizim takımımıza karşı herkesin ekstra motive olduğunu düşünüyorum. Benim takımım iyi bir takım. Bizim gücümüz var. Hem camiamızın gücü var, hem takımımız kaliteli. Artık geçmiş maçlardan ve şu an sahip olduğumuz puanın etkisinden kurtulmak lazım. Kalan 9 maçın hepsini kazanmamız lazım. 5 hafta sonra çok farklı şeyler konuşacağımızı düşünüyorum” diyerek takımına inandığını dile getirdi.

Oyunculara bir yaptırım uygulamayı düşünüp düşünülmediği sorusuna Özdeş, “Takıma ceza vermemi gerektirecek bir şey yok. Oynanan iki maçta kazanacak oyunu sergiledi oyuncularımız. Ben her oyuncumdan maksimum faydalanmak istiyorum. Onlara kulübe hizmet etmenin önemli olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Her oyuncumdan yararlanmak istiyorum. Kadro dışı gibi bir şey düşünmüyoruz” diye cevap verdi.

Mali sıkıntılarla ilgili haberlere de değinen Özdeş, “Takımımıza para ödenmemesiyle bu performans ortaya çıkmış değil. Birçok takıma göre daha düzenli ve zamanında ödeme yapılmış. Ne benim ne oyuncularımın parayla ilgili bir şüphesi yok. Sezon başından beri bir sponsorumuz var, onun yaptığı ödemeler var. Normaldir, gecikebilir. Bizim parayla ilgili en ufak bir kaygımız yok. Kimsenin kulüplerde parası kalmaz. Şu anda bizim kulübümüzde bir maddi problem yok” sözleriyle bu konuda bir sıkıntı olmadığını belirtti.

Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Her takım düşüş yaşayacak. Deneyimin bize katacağı avantajlar olacak o noktadan sonra. Önümüzdeki hafta kazanarak bir serinin başlangıcını yapmak istiyoruz. Devre sonuna kadar ilk 6ya gireceğimize inanıyorum. Yıl sonunda bu takımın şampiyon olacağını düşünüyorum. 6 puan bizim de canımızı çok acıtıyor, buna bahane bulamayız. Birlik ve beraberlikle bu dönemi geride bırakacağımıza inanıyoruz” diyerek takımına inandığının altını çizdi.

Oyuncuların lige adapte olmakta zorlandığını kabul eden hoca, “Birbirini yeni tanıyan oyuncular, Süper Lig’den Ptt’ye geldiler. Buradaki oyunu anlamak için 8 maçlık dönem bir deneyim oldu. Bu lig agresif, koşan, mücadele eden bir lig. Eğer bunu becerebilirsek teknik becerisi yüksek oyuncularımız bizim için avantaj olacak. Büyük taraftarımız da bizi iterse onların yüzünü güldürüp haftasonu 3 puanı onlara hediye edeceğimizi düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Divan Başkanlığına 2 aday
Sonraki Haber MHP'li Karataş'tan Binali Yıldırım'a cevap

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?