ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Divan Başkanlığına 2 aday

Karşıyaka Divan Başkanlığına 2 aday

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Divan Başkanlığına 2 aday

Karşıyaka Spor Kulübü'nün 26 Ekim Pazartesi günü Karşıyaka Nikah Sarayı'nda yapılacak Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Yönetim Kurulu için kıyasıya yarış ve kulis başladı…

Üyelikte 25 yılını dolduran üyelerle,  eski başkanların oy kullanma hakkının bulunduğu Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu yönetim kurulu başkanlığı için halen Divan Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Sadrettin İşçimenler  aday oldu. 2 dönem kulüp başkanlığı yapan  Cihan Büyükoral da aday olareak liste çalışmasını hızlandırdığını ifade etti.
Eski başkanlardan Hasan Denizkurdu için aday olacak iddialarında bulunulsa bile Denizkurdu’nun “bu işte yokum. Geçen dönem aday oldum, başkaları olsun” dediği ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Euroleague'den Pınar Karşıyaka'ya ceza
Sonraki Haber Kemal Özdeş: Kimseyi kadro dışı bırakmayı düşünmüyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?