ANA SAYFA > SPOR > Kemal Özdeş: Karşıyaka Camiası tüm güzellikleri hak ediyor

Kemal Özdeş: Karşıyaka Camiası tüm güzellikleri hak ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Özdeş: Karşıyaka Camiası tüm güzellikleri hak ediyor

Karşıyaka Spor Kulübü, Tekinik Direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı. Yeşil kırmızılı kulüğ Özdeş'e veridğini hizmetlerden dolayı teşekkür ederken kariyerinde başarılar diledi.

Özdeş'ın ayrılık açıklaması şöyle: ''Büyük hayallerle geldiğim Karşıyaka camiasından ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Buraya geldiğimde, büyük bir oraganizasyonun parçası olmak, büyük bir mutluluktu benim için. Oynadığımız Göztepe maçından sonra profesyonel şubenin istifalarının ardından yaşanan güvensizlik ortamı bu sonuçları doğurdu. Çok üzgünüm, istifalardan sonra Giresun maçının ardından ayrılık kararı almıştım.  Ancak daha sonra devre arasına kadar kalmak daha uygun diye düşündüm. Şimdi bu süreçte, bir değişiklik birlik ve beraberliği arttıracaktır diye düşünüyorum. Karşıyaka büyük bir çınardır ve tüm bunları atlatacak güçtedir.Takımımın yıl sonunda en kötü play-offu yakalacağına inanıyorum.Tüm futbolcularıma, kulübümüzdeki herkese ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Karşıyaka Camiası tüm güzellikleri hak ediyor.''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kuaföre verilen ilginç ceza yaşlılara ödül oldu
Sonraki Haber Karşıyaka'da yeni teknik direktör Hüseyin Hamamcı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?