ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da yeni teknik direktör Hüseyin Hamamcı

Karşıyaka'da yeni teknik direktör Hüseyin Hamamcı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yeni teknik direktör Hüseyin Hamamcı

Karşıyaka'da hafta sonu oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından istifa eden Kemal Özdeş'in yerine, daha önce kulüpte şampiyonluk sevinci yaşamış Hüseyin Hamamcı getirildi.

Tecrübeli teknik direktör Hüseyin Hamamcı, daha çok Ege Bölgesi'ndeki takımları çalıştırmasıyla biliniyor. Hamamcı, Karşıyaka'da ilk olarak 1989-90 sezonunda görev almıştı. Daha sonra 1994-95 sezonunda da takımı çalıştıran Hamamcı, bu sezonda 2.Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayarak takımı Süper Lig'e yükselten isim olmuştu. Hamamcı şampiyonluğun ardından ayrıldığı Karşıyaka'da 1998-99 ve 2004-2005 sezonlarında da hoca olarak görev yapmış, 2012-2014 yılları arasında da kulüpte yardımcı antrenörlük görevini yürütmüştü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kemal Özdeş: Karşıyaka Camiası tüm güzellikleri hak ediyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ve Şensan'a ceza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?