ANA SAYFA > İZMİR > KDN 2016 kampanyasına büyük ilgi

KDN 2016 kampanyasına büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KDN 2016 kampanyasına büyük ilgi

SİMKAD (Smyrna İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği) tarafından Mart ayında başlatılan KDN 2016 kampanyası İzmirliler büyük ilgi gösterdi.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadına Şiddete Farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan kampanyaya destek amacıyla kermes düzenlendi. Kermes’e Işılay Saygın, işadamları ve birçok STK yöneticisi, üyeleri katıldı. Kampanyanın devamlılığı ve sürdürülebilirliğinin çok önemli olduğunu belirten SİMKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehtap Tamer, "Kermes için bize ev sahipliği yapan Hülya Çeyiz’e, kampanyamıza destek veren tüm katılımcılarımıza, üniversiteler ve STK’lara çok teşekkür ederiz, bundan sonra da birçok yerde tahta bavullarımızla kampanyamızı tanıtmaya ve gönüllülerle buluşmaya devam edeceğiz. İzmir’de ilk sokak etkinliğimizi gerçekleştirdik. Hatay ve Alaçatı’da kermes yapacağız’ dedi.

TAHTA BAVULLAR ANADOLUYU GEZMEYE DEVAM EDECEK

İzmir’den sonra SİMKAD yöneticileri, Mehtap Tamer, Sema İkizoğlu, Serpil Gencer Barut, Mehtap Güney Batmaz, Seden Andiç, Bilge Turanlı, Songül Baysal Parlayan kampanyayı Mayıs ayında Eskişehir, Bursa, Konya, Ankara’ya tanıtmaya devam edecek.

SİMKAD KDN 2016 KAMPANYASINA NASIL KATILABİLİRSİNİZ ?

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadına Şiddete farkındalık ve duyarlılık yaratmak. Kampanyaya katılım göstermek isteyen her kişi kendi el yazısı ile kadına şiddete karşı duruşunu yansıtan kendilerine özgü bir sözcük, bir slogan belirleyerek A3 kağıdına yazacak. Bu A3 kağıdı ile birlikte el, ayak veya yüzlerinin fotoğrafını çekecek. Hazırlamış oldukları fotoğrafları www.simkad.net web sitesine yükleyecek veya 0 (530) 096 05 36 numaralı telefona Whatsapp’tan gönderecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tek tıkla taksi
Sonraki Haber Necip Kalkan: ''İzmir'i gelişim merkezi yapmayı hedefliyoruz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?