ANA SAYFA > SPOR > Kazanmak zorunda olduğumuz maçı kaybettik...

Kazanmak zorunda olduğumuz maçı kaybettik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kazanmak zorunda olduğumuz maçı kaybettik...

Deplasmanda Afyon Belediyespor'a 89-86 yenilerek play off şansını zora sokan Pınar Karşıyaka coachu Dirk Bauermann, "kazanmak zorunda olduğumuz maçı 3. periyotta kaybettik" dedi.

3. periyodun maçın kırılma noktası olduğunu belirten Bauermann, üçüncü periyodun başındaki agresif savunmaya takımının karşılık veremediğini açöıkjlayıp, kaybettiklerini söyledi. Kazanmaları gereken çok önemli bir maç olduğunu ancak maçı kaybettiklerini ifade eden  Bauermann, "Afyon Belediyespor'un üçüncü periyottaki geri dönüşleri maçın bence kırılma anıydı. İkinci yarının sonlarında atamadığımız ve boş döndüğümüz hücumlar, bizim ritmimizin kaybolmasına neden oldu. Üçüncü periyodun ilk beş dakikasında da buna cevap veremeyince farka düştük. Sonra geri gelmeye çalıştık. Bu kadar önemli maçlarda rotasyonumuz gereği değiştirdiğimiz bazı oyunculardan istediğimiz verimi alamadık. Maçın sonunda istediğimiz sonucu da alamadık" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi TSM Korosu'ndan muhteşem konser
Sonraki Haber Alaçatı Ot Festivali sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?