ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakamlık denetimleri aralıksız sürdürüyor

Kaymakamlık denetimleri aralıksız sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakamlık denetimleri aralıksız sürdürüyor

Karşıyaka Kaymakamlığı korona virüs tedbirleri kapsamında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

"Vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru için marketlerimizde ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürüyor" açıklaması yapan Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, marketlerin sürekli olarak denetlendiğini ve alınması gereken önlemlerin titizlikle alınmasının sağlandığını ifade etti.
Karşıyaka Kaymakamlığı marketlerin yanı sıra açık olan ve Karşıyakalıların alış verişlerini sağladığı manav, bakkal, tekel bayilerinin de sıklıkla kontrol edildiğini ifade etti. Kaymakamlık, saha çalışmalarını sürdürürken, semt pazarlarında da önlemleri almaya devam ediyor ve burada da halkın alışverişi maskesiz yapmaması ve sosyal mesafeyi koruması konusunda uyarılarda bulunuyor. Maskesi olmayanları da pazar yerlerine almıyor. Ayrıca pazarcıların da maske takarak ürünleri müşterilere ellenmemesi konusunda hassas olmalarını isteniyor. Kurallara uymayanlara da cezai işlemler uygulanıyor.
Karşıyaka Kaymakamlığı ayrıca "Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu" kanalıyla da ihtiyaç sahiplerine yardım dağıtıyor, evden çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşların da isteklerini karşılıyor.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden jest...
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşı esnafı, çarşının açılmasını istiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?