ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden jest...

Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden jest...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden jest...

Korona Virüs (Covid19) salgını kapsamında çalışmalarını aralıksızın sürdüren ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne günde yaklaşık 3000 maske üretim yapan Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden jest...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü'ne ekibiyle birlikte giderek, kurumun çalışkan müdürü Suat Korkmaz'ı ziyaret eden Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz yanında getirdiği Türk Kızılay hediyelerini kendisine ve 60 çalışanına takdim ederek, "Özverili çalışmalarınızı kamu oyu da takdir ediyor. Başta müdürünüz Suat Korkmaz olmak üzere hepinizi kutluyoruz. Bu küçük armağanlarıo da bir jest olarak kabul etmenizi istiyoruz" dedi. 

Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, şöyle devam etti: "Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi, 60 gönüllü çalışanı ile günde yaklaşık 3000 adet maske üretimi yapıyor. Kalitesi yüksek bu maskeleri halkla buluşturan kurum ve kuruluşlara teslim eden Suat Korkmaz Müdürümüze yöneticilerine ve gönüllü çalışanlarına Türk Kızılay’ı olarak küçük hediyelerimizle teşekkürlerimizi ilettik."
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, kendilerine jest yapan Türk kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'e çalışmalarla ilgili bilgi verdiğini ve alınan hijyen koşullarını aktardığını ifade ederek, "bu ziyaretten ben ve ekibin son derece mutlu olduk" dedi. 

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aile içi şiddete Misafir Evi siperi
Sonraki Haber Kaymakamlık denetimleri aralıksız sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?