ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel’den anlamlı bayram ziyareti...

Kaymakam Yücel’den anlamlı bayram ziyareti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel’den anlamlı bayram ziyareti...

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Türkün ve Emniyet Müdürü Serkan Yonar, Zübeyde Hanım Huzur Evi ve Karşıyaka Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederekoradakiler ile bayramlaştı.

“Sizi sık görmek istiyoruz”

Huzur evi sakinleri ile bayramlaşması sırasında huzurevi sakinleri “kaymakam bey siz çok seviyoruz, sizi sık sık görmek istiyoruz” isteklerine, Kaymakam Yücel de “Mümkün olduğunca sizi ziyaret etmeye çalışıyorum. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Fırsat buldukça yanınıza geleceğim. Allah, nice bayramları sağlık içerisinde birlikte karşılamayı nasip etsin” dedi.

Kaymakam Yücel ve beraberindekiler huzur evi sakinleri ile yakından ilgilendikten sonra ikinci durakları Karşıyaka Sevgi Evleri Çocuk Yuvası oldu.

Yuvanın çocukları ile oyun oynadılar

Kaymakam Yücel ve beraberindekilerin Sevgi Evlerini ziyaretinde Sevgi Evleri Müdürü Adnan Güneş ve yuvanın çalışanları karşıladı.

Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla da yakından ilgilenen Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Türkün ve Emniyet Müdürü Serkan Yonarçocukların oynadıkları oyuna katıldılar.

Çocukların,ziyaretçilerin etrafını sararak sevgi gösterisinde bulunmaları dikkat çekti.

Çocukların kaldıkları daireleri gezen Kaymakam Yücel ve beraberindekilere dairelerde bulunan çocuklar tarafından kolonya ve şeker ikram edildi.  Çocuklar için yapılan 3 oda ve bir salondan oluşan daireleri gezen ziyaretçiler, çocukların yaşam alanları olan daireleri beğendiler ve ilgililere teşekkür ettiler. Kaymakam Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Türkün ve Emniyet Müdürü Yonar çocuklara ait dairelerin salonunda oturarak çocuklar ile birlikte bir süre sohbet etti, çocukların oynadıkları oyunlara katıldılar.

Haber Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’ya ceza, Berkay’a 3 maç…
Sonraki Haber Erdal Acar Karşıyaka Antrenmanında…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?