ANA SAYFA > SPOR > Erdal Acar Karşıyaka Antrenmanında…

Erdal Acar Karşıyaka Antrenmanında…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdal Acar Karşıyaka Antrenmanında…

Karşıyaka Spor Kulübü futbol takımının kendisine devredilmesi söz konusu olan Erdal Acar, Karşıyaka futbol takımını antrenmanına geldi ve çalışmayı izledi.

Geçen hafta içinde Taraftar Derneği yönetiminin organize ettiği yemekte kulüp başkanı Ali Erten ile bir araya gelen ve buzları eriterek "futbol şubesi"ni devralması gündeme gelen Acar, antrenmanı futbol Şube başkanı Osman Kırkpınar, yönetici Devrim Acar, istifa eden Mustafa Özçakar, İstanbul temsilcisi, yönetici Kerim Çetin, Çarşı Grubu lideri Taner Ütüklerli ile birlikte izledi.

Pazar günü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile yapacağı maçın son antrenmanını  yönetici yeğeni Devrim Acar’la birlikte Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerine gelen Erdal Acar, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar ve futbolcularla bir süre özel olarak görüştü.

Erdal Acar, “Karşıyaka olarak ligin en iyi kadrosuna sahibiz. Uyum sorunu yaşadığımız bir gerçek, bu zamanla aşacağımıza da inanıyorum, ancak hakem kararlarıyla kaybedilen puanları da unutmayalım… Benim Karşıyaka sevdam hiç bitmez, bundan sonra takımla daha fazla ilgileneceğim, Karşıyaka’nın başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu konuda ben elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Hedefimiz sezon sonunda süper lig. Ben süper lige çıkacağımıza inanıyorum. Hafta sonu Gaziantep Büyükşehir ile oynayacağımız maça gidip futbolcularımıza moral vereceğim, ilk yarı sonuna kadar yukarıyla puan farkının açılmasına engel olmalıyız ” dedi.

Neşeli geçen antrenman sonunda Karşıyakalı bayan taraftarlardan Dilek Löker ve Begüm Kutlu teknik heyet ve futbolcularla bayramlaşarak onlara baklava ve çikolata armağan etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel’den anlamlı bayram ziyareti...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Kuban'a 18 fark!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?