ANA SAYFA > GÜNDEM > KASİAD'tan Kışa Merhaba Kokteyli...

KASİAD'tan Kışa Merhaba Kokteyli...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KASİAD'tan Kışa Merhaba Kokteyli...

Karşıyaka Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Karşıyakalıları "Kışa Merhaba" Kokteylinde bir araya getirdi.

KASİAD'ın Karşıyaka Çarşısı Ses Pasajındaki merkezinde yapılan kokteyle Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul  Öcek, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, Karşıyaka İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Derneğin Kurucu Başkanı Yılmaz Temizocak ile yeni ve eski başkan ve yöneticiler, STK Başkanları, üyeler katıldı.
Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Süleyman Özsakallı yaptığı açılış konuşmasında, derneğin Karşıyaka Çarşı Derneği olarak kurulduğunu ve zaman içinde Karşıyakalı Sanayici ve İşadamları bünyesine toplayarak güçlü bir STK haline geldiğini ifade etti. Özsakallı, derneğin gelecekle ilgili projelerinden de bilgi verdi.
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, kurucu başkan Yılmaz Temizocak ve yine eski başkanlardan kurucu yönetim kurulu üyesi Osman Avcı'ya da plaket verildi.  
Fotoğraflar: Vehbi Moğol

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar 107 yaşını coşkuyla kutladı
Sonraki Haber Halk Eğitim Müdürü Korkmaz, başkan Tugay'ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?