ANA SAYFA > GÜNDEM > Halk Eğitim Müdürü Korkmaz, başkan Tugay'ı ziyaret etti

Halk Eğitim Müdürü Korkmaz, başkan Tugay'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Halk Eğitim Müdürü Korkmaz, başkan Tugay'ı ziyaret etti

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Korkmaz bu kez da Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı ziyaret etti.

Çeşitli kurum müdürlerini ziyaret eden Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz bu kez de  Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti.
Suat Korkmaz ve Müdür yardımcıları, kurum yöneticileri Fidan Gül Sürekli ve Gülnur Gülağalar ile birlikte yaptıkları nezaket ziyaretinde Halk Eğitim Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Tugay'a Halk Eğitimi Merkezinin yeni dönem projelerini anlatan Suat Korkmaz, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'dan "işbirliği ve destek" talebinde bulundu.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne her türlü desteği vereceğini ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KASİAD'tan Kışa Merhaba Kokteyli...
Sonraki Haber Karşıyaka, Elazığ'ı 90+4'te geçti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?