ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'ya da kar düştü...

Karşıyaka'ya da kar düştü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya da kar düştü...

Ülke genelindeki kötü hava koşulları Karşıyaka'yı da etkiledi ve yüksek kesimlere kar atıştırdı, genelde de sulu kar yağdı.

İzmir- Ankara ve İzmir- İstanbul karayollarının Manisa'dan geçtiği kısımlarda kar yağışının devam ettiği, karayolları ve trafik ekiplerinin kar temizleme çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
İzmir- Ankara karayolunun Salihli- Kula ilçeleri arasında kalan bölümde de ulaşımda aksamalar yaşandığı, yolda kar temizleme çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.Öte yandan dün akşam saatlerinde kar yağışının başladığı Manisa Spil Dağı Milli Parkında ise kar kalınlığının 60 santimetreye ulaştığı ve kar yağışının yoğun şekilde devam ettiği belirtildi. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sıcaklığın 4 derece ölçüldüğü İzmir'de kent merkezine akşam saatlerinde kar yağabileceğini kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş Yazıyor...
Sonraki Haber Genç modacıdan fuara övgü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?