ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın yenileri Mehmet ve Deniz formaya hasret

Karşıyaka'nın yenileri Mehmet ve Deniz formaya hasret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın yenileri Mehmet ve Deniz formaya hasret

Karşıyaka'da sezon başında ön libero pozisyonunda oynayan Servan, Erdi ve Onur Alkan'a rağmen bu mevki için transfer edilen 3 futbolcudan Mustafa Aşan 6'sı ilk 11'de olmak üzere 8 maçta görev yaparken, Mehmet Ayaz ve Deniz, formaya hasret kaldı.

1'i ilk 11'de olmak üzere 2 maçta oynayan Mehmet Ayaz toplamda 77 dakika sahada kalırken, Deniz 1 dakika bile forma yüzü göremedi. Erdi, geçen sezondan sarkan sakatlığını atlatmasına rağmen henüz görev alamazken teknik direktör Yusuf Şimşek, ön liberoda yine eskilere sarıldı. Yusuf Şimşek, bu sezonki gözdelerinden Servan'ı 9 maçın 8'inde ilk 11'de sahaya sürdü.

Onur Alkan ise tamamı ilk 11'de olmak üzere 8 karşılaşmada forma giydi. Yeşil kırmızılı ekip, milli maç arası nedeniyle verilen üç günlük iznin ardından antrenmanlara başladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fatih Diniz, Pınar Karşıyaka ve Sarıca'ya övgüler yağdırdı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Rusya'da kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?