ANA SAYFA > SPOR > Fatih Diniz, Pınar Karşıyaka ve Sarıca'ya övgüler yağdırdı

Fatih Diniz, Pınar Karşıyaka ve Sarıca'ya övgüler yağdırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fatih Diniz, Pınar Karşıyaka ve Sarıca'ya övgüler yağdırdı

KarşıyakaSpor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, yerel bir kanalda katıldığı basketbol programında Pınar Karşıyaka ve Antrenör Ufuk Sarıca'ya övgüler yağdırdı.

Pınar Karşıyaka için Sarıca'nın, genç antrenör için de kulübün büyük bir şans olduğunu söyleyen Başkan Diniz, "Ufuk Sarıca henüz antrenörlük kariyerinin ilk dönemlerinde sayılır ama müthiş başarılı. Başarılarıyla şimdiden A Milli Takım'ın yardımcı antrenörlüğüne yükseldi" dedi. Oyuncuların büyük bölümünün 2-3 yıldır kadroda birlikte yer aldığını hatırlatan Başkan Diniz, şöyle devam etti:

"Kadroda istikrar yakalandı. Şubede yıllardır aynı yöneticiler, değişmeli görev yapıyor. Sponsorumuz Pınar'ın çok büyük desteği var. Ek sponsor, reklamlar bulunuyor. Taraftarımız basketbolla müthiş ilgili. Böyle olunca başarı basamakları birer birer çıkılıyor. Potada bu istikrarın süreceğine, kazanılan kupaların devamının geleceğine inanıyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aytun Çıray ruhsatsız ve kaçak yapıları sordu...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın yenileri Mehmet ve Deniz formaya hasret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?