ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın şehidi, yaşadığı sokakta ölümsüzleşecek

Karşıyaka'nın şehidi, yaşadığı sokakta ölümsüzleşecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın şehidi, yaşadığı sokakta ölümsüzleşecek

Karşıyaka Belediyesi, Kuzey Irak'ta şehit düşen, Karşıyakalı Topçu Üsteğmen İsmail Cazgır'ın adını, doğup büyüdüğü sokakta ölümsüzleştirecek. Şehidin ailesinin yaşadığı Çarşı içindeki 1690 sokağa ‘Şehit İsmail Cazgır’ ismi verilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel ve İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, İl ve İlçe yöneticileri şehidin babası Haluk Cazgır’ı ziyaret etti. Şehidin isminin sokakta yaşayacağını haber veren Başkan Akpınar, kararı yarınki (Cuma) meclis toplantısında alacaklarını söyledi. Başkan ayrıca; Şehit Cazgır’ın sosyal medyadan duyurduğu kitap kampanyasını da sürdüreceklerini açıkladı.

Başkan Akpınar “Türkiye aydın bir askerini kaybetti. Acımız tarif edilemeyecek kadar büyük. Vatanı için canını veren şehidimizin adını, büyüdüğü sokağa vererek ölümsüzleştireceğiz. Şehidimizin sosyal medyadan duyurusunu yaptığı kitap kampanyasını da sürdürerek, büyük bir kampanyaya dönüştüreceğiz” dedi.

“AİLENİN YANINDAYIZ”

CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel de “Büyük yürekli bir evladımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Acımızı bir nebze azaltmak ve şehidimizin manevi varlığını sonsuza kadar sürdürmek için çalışıyoruz. Her türlü ihtiyaçta ailemizin yanındayız” diye konuştu.

“ACIMIZI HAFİFLETİR”

Şehit İsmail Cazgır’ın babası Haluk Cazgır ise, oğlunun adının sokağa verilecek olmasından duyduğu memnuniyeti de getirdi. Acılı dönemde, manevi olarak destek hissetmenin önemli olduğunu belirten Cazgır, “Teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yorgancılar’a bir ödül de üniversiteli gençlerden
Sonraki Haber CHP Karşıyaka’dan AK Parti’ye suç duyurusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?