ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka’nın lezzet durağı: Etçi Ahmet…

Karşıyaka’nın lezzet durağı: Etçi Ahmet…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın lezzet durağı: Etçi Ahmet…

Bostanlı’da önümüzdeki ay 2. Yılını dolduracak olan Etçi Ahmet, Karşıyakalılar için “olmazsa olmaz Karşıyaka Lezzetleri”nden biri oldu.

Özellikle ızgara et konusunda rakipsiz olduğunu iddia eden ve bunu da ilk iki yılında müşterilerine sunduğu lezzetler ile kanıtlayan Etçi Ahmet, “Sadece Karşıyaka’dan değil, İzmir’in dört bir yanından ve Karşıyaka’ya yakın il ve ilçelerden gelen müşterilerimiz bizim ne kadar doğru iş yaptığımızın belgesi. Etlerimizi kendimiz özel kasaplardan alıyoruz. Özelliğimiz ve tercihimiz de doğal beslenen hayvanlar oluyor. “Yeni Nesil Meyhane” sloganıyla hizmete devam eden Etçi Ahmet’in bir başka özelliği de Etin ustası olan Etçi Ahmet’in (Ahmet Sağlam) oğlu Bartu aşçıbaşı ve Etçi Ahmet’in şefi… Hem alaylı, hem de mektepli olan Bartu’nun özel spesiyalleri de müşterilerin damak tadına hitap ediyor ve ilgi görüyor. Şef Bartu Sağlam "Biz müşterilerimizle bu güne geldik. Herkese sonsuz teşekkür ederiz. Her geçen gün kalitemizi daha da yükselterek, güler yüzle, en leziz et ızgara ve mezelerimizle hizmete devam edeceğiz" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'dan depremzedelere destek
Sonraki Haber Karşıyaka 3 puanı 3 golle aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?