ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan depremzedelere destek

Bostanlıspor'dan depremzedelere destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan depremzedelere destek

Bostanlıspor futbol alt yapısında yer alan U 11 takımı futbolcuları, Elazığ depreminde zarar gören yaşıtlarına dağıtılmak üzere topladıkları eşyaları Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığına teslim etti.

Kullanılacak durumdaki normal ve spor eşyalarıyla çeşitli malzemeyi toplayan Bostanlıspor U 11 Takımı oyuncuları Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığından gelen ekiplere malzemeleri teslim etti. Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar, "Bostanlıspor olarak sosyal sorumluluk projelerinde var olduğumuzu her fırsatta kanıtlıyoruz.  Başkanımız Avni Erboy ve futbol takımlarımızın teknik sorumlusu Mustafa Oral'ın talimatları doğrultusunda alt yapı futbolcularımız yaşıtları için malzeme desteğinde bulundu. Bunları da her zaman işbirliği içinde olduğumuz ve aynı zamanda da velimiz olan Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'e ilettik. Bugün Kızılay ekibi gelerek Elazığ depremzedelerine ulaştırmak üzere malzemeleri teslim aldı. En kısa zamanda da yerlerine ulaşacaktır. Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi, iletiyoruz" dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Erbaaspor'u konuk ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka’nın lezzet durağı: Etçi Ahmet…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?