ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın konuğu Adanaspor

Karşıyaka'nın konuğu Adanaspor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın konuğu Adanaspor

Ptt 1. Lig'de sahasında oynadığı son 7 maçta galip gelemeyen son sıradaki Karşıyaka, bugün 14 haftadır bileği bükülmeyen lider Adanaspor'la tamam mı devam mı maçına çıkacak.

Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Sarper Barış Saka yönetecek.Karşıyaka'da cezalı İbrahim ve Berkay Can, sakatlığı süren Abdülhamit, kadro dışı kalan Necati ve Çağlar forma giymeyecek. Bilet fiyatları 10 TL olarak açıklanırken iç sahadaki son Kademir Karabükspor müsabakasındaki küfürlü tezahürat nedeniyle elektronik kartları bloke edilen Karşıyakalı taraftarlar stada alınmayacak.

1. Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Karşıyaka, son 8 haftaya 19 puanla son sırada ve kurtuluş barajının 6 puan gerisinde girdi. Yeşil kırmızılı ekibin eski teknik teknik direktörlerinden Engin İpekoğlu'nun çalıştırdığı lider Adanaspor'un ise 50 puanı bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar: “İspat ederseniz istifa edeceğim!”
Sonraki Haber Kocaoğlu Twitter'dan isyan etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?