ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın kızları çeyrek finalde

Karşıyaka'nın kızları çeyrek finalde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın kızları çeyrek finalde

Türkiye Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası son 16 turunda Bursa Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşan Karşıyaka, rakibini 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Bu yıl Türkiye Şampiyonası'na "İzmir Şampiyonu" ünvanıyla giden ve gruptaki 3 maçını da kazanarak lider olarak üst tura yükselen Karşıyaka, son 16'da karşı karşıya geldiği Bursa şampiyonu Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yenerek çeyrek finale kalmaya hak kazandı.

İlk seti 25-22 kaybeden, ikinci seti 25-16 kazanarak eşitliğini sağlayan Karşıyaka, üçüncü seti 25-22 kaybetmesine rağmen maçı bırakmadı ve dördüncü seti 25-19 kazanarak maçı Tiebreak'e götürmeyi başardı. Tiebreak setini de 15-11 kazanan Karşıyaka, çeyrek finale kalmaya hak kazanarak Arkas'la eşleşti. Karşıyaka'nın kızları yarın saat 18:00'de Fuar İzmir'de Arkas karşısında yarı final bileti için ter dökecek.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli sörfçünün ''Olimpiyat'' gururu
Sonraki Haber Değerlerimizi canlandırdılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?