ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın genç kızları, şampiyonluk için kampa giriyor

Karşıyaka'nın genç kızları, şampiyonluk için kampa giriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın genç kızları, şampiyonluk için kampa giriyor

Genç Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden ve gruptaki 3 maçını da kazanarak lider şekilde bir üst tura yükselen Karşıyaka Genç Kız Voleybol takımı, şampiyonluk hedefiyle kampa girmeye hazırlanıyor.

Genç Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda dün karşılaştığı Galatasaray'ı da 3-0 mağlup ederek grubunu lider tamamlayan ve son 16'da Bursa Büyükşehir Belediyespor'la eşleşen Karşıyaka Genç Kız Voleybol takımı, camiaya altyapılarda bir şampiyonluk sevinci daha yaşatmak için Elara Hotel'de kampa girmeye hazırlanıyor. 

Yeşil Kırmızılı renklere gönül vermiş isimlerin destekleriyle yoluna emin adımlarla devam eden genç kızlar, turnuvanın ilk gününden itibaren maç öncesi yemeklerini de Karşıyakalı yönetici Serkan Ergüven'in işletmeciliğini üstlendiği Bostanlı Taş Plak Restoran'da yedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Safter Karabağlı, adına düzenlenen koşuyla anıldı
Sonraki Haber Karşıyaka, sağlıklı yaşam için pedala bastı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?