ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın filede konuğu Alaşehir Belediyespor

Karşıyaka'nın filede konuğu Alaşehir Belediyespor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın filede konuğu Alaşehir Belediyespor

Voleybol 1.Lig Bayanlar A Grubu’nda Karşıyaka, ligin ikinci yarısının ilk maçında Alaşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Tamamı altyapısından yetişen oyuncularla ilk yarıda 10 galibiyet elde eden ve Playoff yarışında iddialı konuma gelen yeşil kırmızılı ekip 11 Ocak Çarşamba günü, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda saat 18:00’de Alaşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligin ilk yarısında deplasmanda 3-1 kaybettikleri maçın rövanşında sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Voleybol Şube As Başkanı Önder Ülkü ‘’Sezonun ilk bölümünde müthiş bir ivme yakaladık. Verilen kısa arada da hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürdük. Alaşehir’de ligin ilk maçında heyecanımıza yenildiğimizi düşünüyorum. Şimdi, rövanşı alıp hem galibiyet serimizi sürdürmek hem de Playoff’a dev bir adım atmak istiyoruz’’ dedi.

Bu sezon evlerinde maç kaybetmemelerinin en büyük nedeninin müthiş taraftar desteği olduğunu olduğunu söyleyen Önder Ülkü sözlerine şöyle devam etti: ‘’Kızlarımız hepsi Karşıyakalı ve taraftarımız onları inanılmaz motive ediyor. Alaşehir Belediyespor’u da bu birliktelikle eli boş yollayacağımızdan şüphemiz yok.’’

Aynı zamanda ‘’Bir Parke de Sen Koy’’ kampanyasına özel olarak ikinci yarıda tüm iç saha maçlarında protokol tribününde liste olmayacağını ve kampanyaya destek olmak isteyen herkesin 100 TL karşılığında Bir Parke de Sen Koy Destek Bileti alarak protokol tribününe girebileceğini belirten Ülkü;  ‘’Camiamızdan da ‘Bir Parke de Sen Koy Destek Biletlerine’ ilgi göstereceğini umuyoruz ’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Karşıyaka-Alaşehir Belediyespor maçının biletleri 10 TL’den satışa sunulacak. Karşılaşmayı öğrenci ve çocuklar ücretsiz takip edebilecekler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Beş milyonun üzerine bir de kahvaltı..
Sonraki Haber Gavur İzmir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?