ANA SAYFA > EĞİTİM > Beş milyonun üzerine bir de kahvaltı..

Beş milyonun üzerine bir de kahvaltı..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Beş milyonun üzerine bir de kahvaltı..

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce üç yıllığına maaşların ödenmesi için 5 milyon Tl veren Halk Bankası, okul müdürlerine bir de tanışma kahvaltısı düzenledi.

Karşıyaka’da görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlarda çalışanlar üç yıl boyunca maaşlarını Halk Bankası’ndan almalarına karşı beş milyon TL promosyon ve bankacılık hizmetlerini ücretsiz verecek.

Çarşı Şubesi Müdürü Burçin Hızlı Kahraman’ın girişimleri ile okul ve kurum yöneticilerikahvaltıda bir araya geldi.

Karşıyaka Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, ilçe milli eğitim şube müdürleri, Halk Bank Çarşı Şubesi Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Bostanlı Şube Müdürü Mehtap Bozacı, Girne Şube Müdürü Saliha Ünal Köseo,  okul ve kurum yöneticileri katıldı.

Karşıyaka öğretmenevinde verilen kahvaltıda Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel bir konuşma yaptı.

Kaymakam Yücel, Halk Bankası yöneticilerinin okul ve kurum yöneticilerimiz aracılığıyla tüm eğitim personelinin her zaman yanlarında ve yardımcı olacaklarını söylemelerinden dolayı teşekkür ederek,okul ve kurum yöneticilerinin haftada 5 dakika da olsa mahalle muhtarı ve cami imam hatipleri ile bir araya gelmelerini istedi. Eğitim ve öğretimin sağlıklı ve verimli olması, öğrencilerin daha güvenli ortamlarda yaşaması açısından bunun yararlı olacağını belirtti. Kaymakam Yücel “Bir insani dokunuş yapmamız gerekiyor. Bunun için tespit, tenkit ve tekliflerinizi bekliyorum. Bu kentte beraber yaşıyoruz… Söylenmeyelim, söyleyelim…” dedi.

Halk Bank Şube müdürleri de eğitimcilerin her zaman yanında olacaklarını, onlara yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Halk Bankası, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 76 okul ve kurumda görev yapan (4/C) personeli dahil 3.026 kadrolu personelin maaş ödemeleri ihalesini EFT, havale, kredi kartı ücreti alınmaması gibi imkanlar ile birlikte üç yıllık promosyon tutarı olan beş milyon TL’ye yakın parayı da personel hesaplarına 20 Ocağa kadar peşin ödeyecek.


Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ /www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Zübeyde Hanım ve Atatürk'' konferansı, Çarşı Kültür Merkezi'nde
Sonraki Haber Karşıyaka'nın filede konuğu Alaşehir Belediyespor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?