ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalılar Lösemi farkındalığı için bir araya geldi

Karşıyakalılar Lösemi farkındalığı için bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar Lösemi farkındalığı için bir araya geldi

Karşıyaka Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İzmir Mersinli Leo Club ve Lösev işbirliğiyle Karşıyaka Kent Konseyi Konferans Salonu’nda Lösemi ve sağlık konulu panel düzenlendi.

Panele Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı temsilen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nail Çetin, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ı temsilen İlçe Eğitim Sekreteri Muzaffer Demir, Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Selman Boyacıoğlu, 118-R Lions Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Mevlüt Güven, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanları’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Löseminin yalnızca çocuklarda görülen bir hastalık olmadığına ve her bireyin bir lösemi hastası olma adayı olduğuna dikkat çekilen panelde Lösev Halkla İlişkiler Sorumluları Burak Korkmaz ve Gamze Berçin Tatar tarafından Lösev’in tarihine, faaliyetlerine ve gelecekteki projelerine dair bilgiler verildi.

Parasız ve eşit sağlık hizmetlerinin herkesin hakkı olduğuna vurgu yapılan panelde, doğru koşullar oluştuğunda Lösemi tedavisinde %92 oranında bir başarı yakalanabildiğine dikkat çekilerek “Kimse parasızlık yüzünden ölmesin” mesajı verildi.

Lösev’in mağaza çalışmalarının da anlatıldığı toplantıda, Lösev mağazasından alınan tüm hediyelik eşyaların gelirlerinin lösemili çocukların tedavisinde kullandığı belirtilerek tüm vatandaşlar sevdiklerine yılbaşı hediyelerini Lösev mağazasından almaya davet edildi.

Yaklaşık bir saat süren panelin ardından, Lösev yetkililerine ve panele katılan protokole Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve İzmir Mersinli Leo Club adına plaket takdim edildi. Panele katılan vatandaşlara da üzerinde isimlerinin bulunduğu katılım sertifikası dağıtıldı.

 

Salahattin Oytun İdel/Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hediyelik eşya fuarına Karşıyaka imzası
Sonraki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Karşıyaka Haber'e konuştu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?