ANA SAYFA > GÜNDEM > Hediyelik eşya fuarına Karşıyaka imzası

Hediyelik eşya fuarına Karşıyaka imzası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hediyelik eşya fuarına Karşıyaka imzası

Karşıyaka Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi, bu yıl 26. kez kapılarını açan SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Fuarı’na konuk olarak stant açtı. Karşıyakalı kadınların el emeği göz nuru ile ürettiği hediyelik eşyalar ilk günden büyük ilgi topladı. Stant, fuarın en kalabalık stantlarından biri oldu.

Kadınların sosyal ve ekonomik yaşamına katkı sağlamak adına yaklaşık iki yıl önce Üretici Kadın Kooperatifi’ni kuran ve çeşitli kermesler aracılığıyla el emeği göz nuru ürünleri alıcılarla buluşturan Karşıyaka Belediyesi bu kez  SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Fuarı’na konuk oldu. Açılan 104 metrekarelik stantta, Karşıyakalı kadınların ürettiği hediyelik eşyalar, kurabiyeler, örgü ve el işi ürünler satışa sunuldu. Kadınların standı, 30 Aralık’a kadar açık kalacak fuarın ilk gününde en çok ziyaret edilen stantlardan biri oldu.

Hem üreten hem de satarak ev ekonomisine katkı sağlayan Karşıyakalı kadınlar, 18- 21 Aralık tarihleri arasında Bostanlı Pazaryeri’nde yapılan Hamsi Şöleni ve 24- 27 Aralık’ta gerçekleşecek Siirtliler Günü Etkinlikleri kapsamında da satış yapacak. El emeğini kazanca dönüştüren kooperatif üyeleri, 25- 30 Aralık tarihlerinde de Karşıyaka Çarşı girişinde Hediyelik Eşya Günleri düzenleyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Euroleague'de son maçına çıkıyor
Sonraki Haber Karşıyakalılar Lösemi farkındalığı için bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?