ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalılar kıskaçta..

Karşıyakalılar kıskaçta..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar kıskaçta..

TFF 3. Lig'de bu sezon Play-Off oynama başarısı gösteren Karşıyaka'da sözleşmesi biten futbolcuların adı transferde farklı kulüplerle anılıyor.

Takımın en büyük kozlarından Mustafa Aşan'a Spor Toto 1. Lig'den Giresunspor'un talip olduğu öğrenildi. Attığı 12 golle takımın en skorer ismi olup kendi kariyer rekorunu da kıran Hakan Kuş için ise yine 1. Lig'den Boluspor'un nabız yokladığı belirtildi. Başkan Vekili Gökhan Şensan'ın lig biter bitmez görüştüğü iki futbolcu da Karşıyaka'da kalmaya sıcak bakıyor. Taraflar futbolcuların tatilinden sonra önümüzdeki günlerde resmi olarak masaya oturacak. Kaf-Kaf'ta Mustafa, Hakan, Arif, Onur ve Bartu dışında sözleşmesi biten futbolcu bulunmuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Ak Parti'li Çiftçioğlu: Başkan Tugay'ın belediyeyi kendi yöneteceği noktasında umutlandık
Sonraki Haber Eski Başkan Altuğ'a yine olumsuz yanıt

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?