ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'li Çiftçioğlu: Başkan Tugay'ın belediyeyi kendi yöneteceği noktasında umutlandık

Ak Parti'li Çiftçioğlu: Başkan Tugay'ın belediyeyi kendi yöneteceği noktasında umutlandık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Çiftçioğlu: Başkan Tugay'ın belediyeyi kendi yöneteceği noktasında umutlandık

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın rahmetli Piriştina’nın vefat ettiği evi Büyükşehir'e iade etme kararı almasının ardından bir açıklama yaptı.

Çiftçioğlu'nun açıklaması şöylr: "İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Piriştina’nın vefat ettiği lojmanın ; Büyükşehir Meclisi’nde Ak Parti’mizin red oylarına karşılık CHP Grubu'nun oylarıyla Karşıyaka Belediyesi’ne başkanlık konutu olarak tahsisi yapılmıştı. Almış olduğum bilgiye göre Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay bu evi Büyükşehir Belediyesi'ne iade etme kararı almış. Sayın Cemil Tugay iade kararı ile  doğru bir adımda bulunmuştur. Kendi özgür iradesi ile almış olduğu kararları uygulamaya başladıkça Cemil Tugay doğruları yapacaktır. Bu kararı; kendisinin belediyeyi yöneteceği noktasında bizleri umutlandırmıştır."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 10 günde 18 bin 500 ton atık çıkarıldı
Sonraki Haber Karşıyakalılar kıskaçta..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?