ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı yüzücüye ''Sezonun en hızlı erkek yüzücüsü'' ödülü

Karşıyakalı yüzücüye ''Sezonun en hızlı erkek yüzücüsü'' ödülü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı yüzücüye ''Sezonun en hızlı erkek yüzücüsü'' ödülü

Cebelitarık Boğazı'nı önceki yıl geçen, bu yıl da Fransa'dan İngiltere'ye yüzerek Manş Denizi'ni geçen Karşıyaka Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu Emre Erdoğan'a, İngiltere CSA Kanal Yüzme Derneği'nden "Sezonun En Hızlı Erkek Yüzücüsü Ödülü" verdi.

Fransa'nın Dover Kenti Shakespeare Plajı'ndan sıcaklığı 15 derece olacağı tahmin edilen denize girecek ve 34 km'yi 9 saat 35 dakikada gibi muhteşem bir rekorla tamamlayarak İngiltere'nin Calais kentine ulaşan Erdoğan'ın başarısı CSA Kanal Yüzme Derneği'nin dikkatini çekti ve yüzücüler arasında Sezonun En Hızlı Erkek Yüzücüsü Ödülü'ne layık görüldü.
1875 yılından beri yapılan Fransa- İngiltere Arası Manş Yüzmesi Organizasyonu'nda CSA Kanal Yüzme Derneği'nin Dover'da derneğin düzenlediği törende alan Erdoğan, bir kez daha Türk Bayrağı'nı dalgalandırmanın gururunu yaşadı.
Törende Antrenörü Kamil Resal Alsaran ve babası Nejat Erdoğan'da şampiyonu yalnız bırakmadı. Üzerinde Emre Erdoğan, kupayı kaldırmanın keyfini yaşadı. Kupa, Manş Müzesi'nde saklanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Usta Gazeteci Ergun Ulcay'ı kaybettik
Sonraki Haber Atatürk, Karşıyaka'da satranç turnuvasıyla anılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?