ANA SAYFA > GÜNDEM > Atatürk, Karşıyaka'da satranç turnuvasıyla anılıyor

Atatürk, Karşıyaka'da satranç turnuvasıyla anılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atatürk, Karşıyaka'da satranç turnuvasıyla anılıyor

Karşıyakalılar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü “Ata’ya Saygı Satranç Turnuvası” ile anıyor. Karşıyaka Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi işbirliğiyle düzenlenen turnuva, 12-13 Kasım tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde anlamlı etkinliklere imza atacak olan Karşıyaka Belediyesi, Atatürk Haftası kapsamında özel bir turnuvaya da imza atacak. Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi işbirliğinde organize edilen “Ata’ya Saygı Satranç Turnuvası”, 12-13 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda yapılacak.

8 yaş ve üzeri herkese açık olan turnuvaya 10 Kasım Perşembe gününe kadar, Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği’nin izmir.tsf.org.tr adresli internet sitesinden kayıt yaptırılabilecek. İki gün sürecek turnuvanın ödül töreni de 13 Kasım Pazar saat 17.30'da gerçekleşecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “10 Kasım’ı ve beraberindeki haftayı Ulu Önderimiz Atatürk’e adayacak ve anlamlı etkinliklerle bu büyük insanı bir kez daha anacağız. Başta çocuklarımız olmak üzere, tüm Karşıyakalıları satranç turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı yüzücüye ''Sezonun en hızlı erkek yüzücüsü'' ödülü
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'de FETÖ operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?