ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı sporcular başarıya doymuyor

Karşıyakalı sporcular başarıya doymuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı sporcular başarıya doymuyor

Son iki yılda branş sayısını 3’ten 17’ye çıkaran Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, başarıdan başarıya koşuyor. Karşıyakalı sporcular; bu ay okçuluk, boccia ve satranç branşlarında elde ettikleri şampiyonluk ve derecelerle, bir kez daha kentin gururu oldu.

Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü forması giyen, ‘2015 Dünya Şampiyonu’ milli okçu Demir Elmaağaçlı, bu kez de Samsun’da düzenlenen Salon Federasyon Kupası’nda adını zirveye yazdırdı. Elmaağaçlı, 741 sporcu ile rekor katılımın olduğu organizasyonda, Makaralı Yay Erkekler kategorisi şampiyonu oldu. Belediyenin başarılı sporcusu milli okçu Ecem Cansu Coşkun da Makaralı Yay Bayanlar kategorisinde üçüncülük kupasını kazandı.

Karşıyaka Belediyesi’nin boccia sporcuları ise İzmir Boccia Turnuvası’nda kenti başarıyla temsil etti; hayata ve spora engel tanımadıklarını gösterdi. Karşıyakalı 5 sporcu turnuvada sergiledikleri performansla göz doldururken; BC1 kategorisinde Gökhan Şahbaz birinci, BC3 kategorisinde İbrahim Kılıç ikinci oldu.

Karşıyaka’ya bir güzel haber de satranç branşından geldi. Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Gülcan Sena Kayış, İzmir Küçükler Satranç Şampiyonası’nda, 10 yaş kızlar kategorisinde ikinci oldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızı sporun her branşında markalaştırmak için çalışıyor; yetenekli sporcularımızı destekliyoruz. Kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren branşların tamamında kısa zamanda sevindiren başarılar elde ettik. Hentboldan basketbola, ralliden judoya kadar her branşta, lig ve turnuvalarda gurur kaynağımız olan sporcularımızı yürekten kutluyor, nice başarılar diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Umana Reyer Venezia'yı konuk ediyor
Sonraki Haber Çekicilerden teröre lanet eylemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?