ANA SAYFA > İZMİR > Çekicilerden teröre lanet eylemi

Çekicilerden teröre lanet eylemi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çekicilerden teröre lanet eylemi

Buca İlçesi'nde toplanan çekiciler, İstanbul Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen bombalı terör saldırısını protesto etti.

Homeros Bulvarı'nda bugün saat 21.00 da toplanan çekiciler teröre lanet eylemi yaptı. Yaklaşık 50 çekici aracı ve 100 personelin katıldığı eylemde, Homeros Bulvarı'ndan hareket eden konvoy Alsancak Semti'nden geçerek Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda eylemlerine devam etti. Türk bayrakları asılmış çekicileri gören diğer sürücüler kornalarına basarak eyleme destek verdi. Grup adına konuşan Hakan Baltacı, "Değerli emniyet mensuplarımız için, orada yaralanan kardeşlerimizi için, analarımız için, bacılarımız için bugün burada toplandık. Bir sürü şehidimiz var, bir sürü yaralılarımız var. Canımız yanıyor, içimiz yanıyor. Böyle bir şeyi lanetliyoruz, kınıyoruz. Allah belalarını versin bunların. Ezanlarımız dinmeyecek, bayraklarımız inmeyecek" dedi. Eylem, çekicilerin yaptığı teröre lanet sürüşünün ardından Karşıyaka da son buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı sporcular başarıya doymuyor
Sonraki Haber Mavibahçe Yılbaşı Kumbarasıyla geleceğe ışık tut

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?