ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKALI GENÇ MİLLİ BÜŞRA SERAMİKSAN'A GİTTİ

KARŞIYAKALI GENÇ MİLLİ BÜŞRA SERAMİKSAN'A GİTTİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKALI GENÇ MİLLİ BÜŞRA SERAMİKSAN'A GİTTİ

Karşıyaka'nın genç milli voleybolcusu, Büşra Mutlu, Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligde mücadele eden Turgutlu temsilcisi Seramiksan ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Voleybol Yıldız ve Genç Milli takımlarda da görev yapan 19 yaşındaki pasör çaprazı Büşra Mutlu voleybol hayatına İzmir Büyükşehir Belediyespor'da başladı. Daha sonra Karşıyaka Bayan Voleybol takımının alt yapısına dahil olan Büşra Mutlu Karşıyaka'da İsmail Yengil ile birlikte profesyonel takıma çıktı ve son 3 sezondur 2. Ligde yeşil kırmızı formayı giydi.
Kendisini Seramiksan'lı yapan imzayı atan Büşra Mutlu hedeflenen başarılara katkı sağlamak için Seramiksan'ı tercih ettiğini ifade etti.
Sponsor firma Seramikan A.Ş.'nin idari binasında yapılan imza töreninde Seramiksan Spor Kulübü Başkanı Bülent Erkul ve Seramiksan Başantrenörü İsmail Yengil hazır bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BOSTANLISPOR AŞUT MERSİN YERİNE 2.LİG'E TALİP
Sonraki Haber KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR: YALI'YA STADI YAPTIRMAYACAĞIM...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?