ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı engelli sporcuya milli gurur

Karşıyakalı engelli sporcuya milli gurur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı engelli sporcuya milli gurur

Türkiye'de engelli sporunun gelişmesinde çok büyük katkısı olan, şu anda Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü'nün başkanlığını da yürüten engelli sporcu Osman Ertöz, Frankfurt'ta yapılacak olan Uluslararası Dans Turnuvası'nda Milli Takım adına Türkiye'yi temsil edecek.

Basketboldan maraton yarışlarına kadar engelli sporunun pek çok alanında başarılar elde etmeyi başarmış Karşıyakalı Osman Ertöz, bu kez de danstaki başarılarıyla adından söz ettirdi. Kareografı Çiğdem Ardıç ve dans eşi Zeynep Ece Terzi ile birlikte sergilediği performanslarla dikkatleri üzerine çeken Osman Ertöz, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Milli Takım'a davet edildi. Ertöz 26-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Dans Turnuvası'nda ülkemizi ve Karşıyaka'yı temsil edecek.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya, rallide 2 kupa birden
Sonraki Haber Kocaman bir aile

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?