ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı Cüneyt Başak oğlunu evlendirdi...

Karşıyakalı Cüneyt Başak oğlunu evlendirdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Cüneyt Başak oğlunu evlendirdi...

Karşıyaka Spor Kulübü ve Karşıyaka'nın tanınmış simalarından, Karşıyaka Spor Kulübü'nün yıllardır yönetimlerinde görev alan ve yönetim kurulunun değişmez Ankara temsilcisi olan Cüneyt Başak'ın kendisi gibi hasta Kaf Kaf'lı oğlu Oğulcan dünya evine girdi.

Cüneyt Başak-Nalan Işıldak'ın oğlu Fikret Oğulcan Başak ile Yurdakul-Ömer Pusat'ın güzel kızları Nihan Pusat'ın Foça Club Mackerel Tatil Köyü sahildeki nikah töreni ve Havuz Başındaki düğün görkemli geçti.
Karşıyakalı arkadaşlartının yanı sıra, İş, siyaset ve spor dünyasından tanınmış çok sayıda ismin yer aldığı Cüneyt Başak'ın bu mutlu gününe Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da çiçek göndererek gençleri kutladı. Çok sayıda bakan, bürokrat, iş insanı da gençleri kutlayan mesaj yolladı.
Mutluluğu gözlerinden okunan Cüneyt Başak, davetlilerle tek tek ilgilenirken, gece analog diskodaki afterparti ile sona erdi. 
  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bauermann: Her zaman kalbimde olacaksınız
Sonraki Haber 'Ay Yıldız Var Göğsümüzde' etkinliği yürüyüşle başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?