ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Battal PFDK'ya sevk edildi

Karşıyakalı Battal PFDK'ya sevk edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Battal PFDK'ya sevk edildi

Karşıyaka'nın genç futbolcusu Battal, Kırklarelispor maçında rakip tribüne şişe fırlattığı gerekçesiyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi.

Yeşil kırmızılıların 1-0 kazandığı maçın ardından ev sahibi tribünden kendilerine atılan pet şişeyi tribüne geri fırlatan 23 yaşındaki futbolcunun hareketini gören TFF temsilcisi, bu durumu raporunda belirtti. Raporu inceleyen TFF Hukuk Müşavirliği, Battal'ı Futbol Disiplin Talimatı'nın 36'uncu maddesi uyarınca tedbirli olarak PFDK'ya sevketti. PFDK'nın yarınki toplantısında karara bağlanacak bu olay nedeniyle 1 ile 3 maç arasında ceza alma ihtimali bulunan genç futbolcu, cumartesi günkü Kastamonuspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı
Sonraki Haber 19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?