ANA SAYFA > GÜNDEM > 19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da kutlandı

Geçen yıl ilan edilen ve bu yıl ilk kez kutlanan 19 Ekim muhtarlar günü Karşıyaka’da da kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilk olarak sabah saatlerinde Karşıyakalı muhtarlar tarafından Hükümet Konağı Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Rahmi Nalbant günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Çelenk Koyma törenine Karşıyaka’daki mahalle ve köy muhtarları, belediye meclis üyesi Muhdi Şavural, Müftü Cahit Erhun, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Törenin ardından Muhtarlar Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Yücel, “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devlet kurumlarını temsil etmekte ve milletimiz ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Zor şartlar altında fedakârca hizmetlerini yürüten muhtarlara, yapmış oldukları bu kutsal görevden ötürü şükranlarımı sunuyor ve tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Battal PFDK'ya sevk edildi
Sonraki Haber Müdürlerinin vefat eden babası için lokma döktürdüler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?