ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyakalı balıkçılar balıkları açık artırma ile satıyorlar

Karşıyakalı balıkçılar balıkları açık artırma ile satıyorlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı balıkçılar balıkları açık artırma ile satıyorlar

Karşıyakalı balıkçılar avladıkları balıkları Balıkçılar barınağında açık artırma ile tüketiciye sunuyor.

SS Şemikler yalı balıkçılar kooperatifi üyesi balıkçılar Ege Denizi’nde avladıkları balıkları Karşıyaka balıkçı barınağında kurdukları halka açık pazarda satışa sunuyor.

Karşıyakalı balıkçılarının avladığı 6 kiloluk 3 deniz levreği kilosu 45 liradan satışa sunulunca açık artırmada hararetli anlara sahne oldu. Kilosu 60 liradan alıcı buldu.

Pazartesi hariç her gün sabah 9 da başlayan açık artırmaya katılan Karşıyakalılar denizden sofraya taze balık almanın keyfini yaşıyor.

154 üyeli SS Şemikler Yalı Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Büyüktuna, üyeler Yılmaz Yavman, Sabahattin Erbap, Recep Özkan ve Recep Yağır balık pazarında hazır bulunuyor. Karşıyakalılar, kooperatif üyesi balıkçıların avladıkları balıkları almak için sabahın erken saatlerinde Balıkçı Barınağı’nın yolunu tutuyor.

SS Şemikler Yalı Balıkçılar Kooperatifi üyesi Recep Özkan balıkçıların denizden çıkardığı balıkları burada Karşıyakalılara sunduğunu, açık artırmaya herkesin katılabileceğini belirterek şunları söyledi. “ Arkadaşlarımız denizden çıkardığı bir veya daha fazla sayıdaki veya kiloda balıkları buraya getirip taze taze Karşıyakalılara sunuyor. Sabah ailesi ile bu güzel yerde çay içmeye, kahvaltı yapmaya gelenler de açık artırmaya katılınca pazar renkli geçiyor. Fiyatlar da uygun olunca taze balık almanın sevincini bizimle paylaşıyorlar.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kış lastiği takmayan sürücülere ceza geliyor
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?