ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı amatörlerden Karadeniz'e teşekkür plaketi

Karşıyakalı amatörlerden Karadeniz'e teşekkür plaketi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı amatörlerden Karadeniz'e teşekkür plaketi

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz'i ziyaret ederek plaket verdi.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Nevzat Altınkalp, 2. Başkan Metin Acaroğlu, yönetim kurulu üyeleri Mevlüt Arslan, Burhan Yücel ile Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy Türk kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'i ziyaret ederek, Türk Kızılay'ın Karşıyaka çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Nevzat Altınkalp gerek korona nedeniyle kapanma günlerinde, gerekse Ramazan ayı ve Ramazan, kurban bayramlarında ihtiyaç sahibi Karşıyakalı amatör futbolcular ile antrenörlere yaptıkları yardımlar için başkan Kamil Karadeniz'e teşekkür ederek, bir teşekkür plaketi verdi. Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'ne Karşıyakalı amatör futbol kulüplerinin her zaman şükran duyduğunu ve her çağrısına olumlu cevap almanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "bu konuda başkan Kamil Karadeniz'e çok teşekkür ederiz. Bizdeki yeri bambaşka" dedi. 
Nevzat Altınkalp, Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği adına, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz'e amatör kulüpler ve futbolcular ile antrenörlere yardımları için de bir teşekkür plaketi verdi. 
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz, kendisinin de amatör olarak futbol oynadığını Karşıyaka Spor Kulübü'nde forma giydiğini ifade ederek, "her zaman amatörlerin yanındayım ve olmaya da devam edeceğim. Karşıyaka'da futbolun gelişmesi KSK'ye futbolcu yetişmesi için amatörleri desteklememiz ve güçlendirmemiz şart. Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi olarak her zaman amatör kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Karadeniz, Türk Kızılay'ın onur belgesini Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'ne asmak üzere Başkanı Nevzat Altınkalp'e takdim etti. 
Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Yönetimi ile Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı ortak projelere de imza attı. İlk etapta Kızılay Haftasında Karşıyaka'da U14 futbol turnuvası yapılacak. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Aşkar, Karşıyaka Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nda törene katıldı
Sonraki Haber Ak Parti İl Başkanı, Karşıyaka Kızılay'ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?