ANA SAYFA > EĞİTİM > Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Aşkar, Karşıyaka Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nda törene katıldı

Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Aşkar, Karşıyaka Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nda törene katıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Aşkar, Karşıyaka Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nda törene katıldı

İzmir'de yeni eğitim öğretim yılı, Karşıyaka Kaptan Altay Altuğ İlkokulunda düzenlenen törenle başladı.

Açılış törenine; Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür'ün yanı sıra öğrenci ve öğretmenler katıldı. Yüz yüze eğitimin ilk gününde okullarına ve arkadaşlarına kavuşan çocukların oldukça sevinçli ve heyecanlı olduğu gözlendi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, halk oyunları gösterisi ile devam etti. Yeni eğitim öğretim yılında ilk dersine başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden protokol üyeleri, miniklere çeşitli hediyeler verdi. Ardından protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte okul bahçesinde bir çam fidanı dikti. Okulun ilk günü anısına toprakla buluşturulan çam fidanına, Vali Köşger tarafından can suyu verildi.

Ardından Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerle tek tek tanışan Vali Köşger, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Uzaktan eğitim sürecinin ardından öğrencileriyle sınıflarında yeniden bir arada olmanın heyecanı içinde olduklarını söyleyen okul öğretmenleri, herkes için sağlıklı bir yıl olmasını dilediler.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar, uzaktan eğitim sürecinden sonra başlayan yüz yüze eğitimle, yeni bir döneme girildiğini belirtti.

Öğretmenlerin büyük desteği ve gayreti sayesinde, okulların yüz yüze eğitime geçişte sorun yaşamayacağını dile getiren Aşkar, "Tüm çocuklarımız bizler için çok değerli. Bu süreçte öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim alması için Bakanlığımız tüm destek birimleri ile her an desteğe hazır." ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de öğrenci servislerine sıkı denetim
Sonraki Haber Karşıyakalı amatörlerden Karadeniz'e teşekkür plaketi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?