ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Amatörler Orhunbilge'yi ziyaret etti

Karşıyakalı Amatörler Orhunbilge'yi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Amatörler Orhunbilge'yi ziyaret etti

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği yönetim kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge'yi makamında ziyaret ederek, yeni görevini kutladı ve başarı diledi.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığına atanan, Seferihisar Belediyesi Fen İşleri eski Müdürü Hakan Orhunbilge'yi makamında ziyaret ederek başarı dilediler.
Altınordu'nun eski efsane milli futbolcularından, milli atlet merhum İsmet Orhunbilge'nin oğlu olan ve sporun içinde büyüyen Hakan Orhunbilge'nin amatör spor kulüplerin yönetim zorluğunu çok iyi bildiğini ifade eden birlik başkanı Nevzat Altınkalp, "hem hayırlı olsun dileklerimizde bulunduk hem de amatörlerin sorunlarını konuştuk. Konu İzmir'de ve Karşıyaka'da Amatör Futbol ve amatör futbolun sorunları oldu. Sahalarda ambulans eksikliği, Malzeme yardımı, Maddi yardımı, Yeni tesislerin yapılması, Eski tesislerin bakım onarımı, Eşrefpaşa Hastanesinde lisans için sağlık raporlarının alınması gibi temel konuların konuşulduğu ziyaretimiz son derece olumlu geçti. Hakasn Orhunbilge sporu biliyor ve bu İzmir gençliği ve sporu için de büyük avantaj. Genç ve dinamik olması, sahaya inerek dertleri dinleyip sorun çözme isteğine hayran kaldık. Kendisine başarılar diliyor ve her türlü yardıma da hazır olduğumuzu bir kez daha iletiyoruz. Derneğimize ve kulüplerimize gösterdiği ilgi için de teşekkür ederiz" dedi.
Dernek Yetkilileri yaptığı yazılı açıklamada "Başkanımızın yardımcı olacağına inancımız sonsuz. Futbol dünyasının içinden gelen Orhunbilge Amatör Futbolun sorunlarını dinledi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer'e iletilmek üzere not aldı. Bayramdan sonra malzeme yardımı ve yine Eylül, Ekim ayları içinde yine bir malzeme yardımı yapılacağının müjdesini aldık. Bizi misafir eden ve dertlerimizi sorunlarımızı dinleyen Gençlik ve Spor daire Başkanımız Hakan Orhunbilgeyi ve bu ziyaretin oluşmasına destek veren derneğimizin üyesi Bostanlıspor kulübü başkanı Sayın Avni Erboy’a teşekkür ederiz" denildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'dan temizlik seferberliğine katkı...
Sonraki Haber Sakıpağa ve Yazıcı'ya BAD'tan ödül...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?