ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan temizlik seferberliğine katkı...

Bostanlıspor'dan temizlik seferberliğine katkı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan temizlik seferberliğine katkı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "İzmir'e toz kondurmuyoruz" temizlik seferberliğine katkı koyan Karşıyaka'nın amatör gençlik ve spor kulübü Bostanlıspor'un minik ve yıldız futbolcuları kendi tesislerinin etrafını ve yanındaki park ile sokağı temizledi...

Karşıyaka'dan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "İzmir'e toz kondurmuyoruz" temizlik seferberliğine katılan ilk amatör spor kulübü olan Bostanlıspor'un sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam edeceğini ve sivil toplum kuruluşu olarak üzerine düşen tüm görevleri yerine getirmekte olduğunu ifade eden başkan Avni Erboy, "spor sadece sahaya çıkarak topa vurmak değildir" dedi.
27 spor branşında tescilli olduklarını ve imkanlarının ölçüsünde üç yaşından 90 yaşına kadar spor yapmak isteyen herkese kapılarını açtıklarını belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "İzmir'e toz kondurmuyoruz" temizlik seferberliğine destek vermeye devam edeceklerini belirtirken, "Aslında bizim sporcularımız kapılarının önünü temizlemeye alışkın. Her antrenman sonrası mıntıka temizliği olarak çevredeki çöpleri topluyorlar. Bu kampanyayı da gönüğlden destekliyoruz. Futbol Şube Sorumlumuz Taner Çınar, futbol takımlarımızın baş antrenörü Mustafa Oral önderliğindeki futbolcularımız kampanyanın ilkini gerçekleştirdi. Şimdi sırada diğer branşlarımızın sporcularında onlar da seferberliğe katılacaklar."   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf Yozgat ile berabere kaldı...
Sonraki Haber Karşıyakalı Amatörler Orhunbilge'yi ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?