ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı amatörler ASKF Toplantısına tam kadro katıldı

Karşıyakalı amatörler ASKF Toplantısına tam kadro katıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı amatörler ASKF Toplantısına tam kadro katıldı

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 3.'sü, eşli olarak ilk kez düzenlediği "Başkanlar Toplantısı" Kuşadası'nda yapıldı.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) tarafından düzenlenen, üye tüm kulüp başkanlarıyla, eşlerinin katıldığı Kuşadası'ndaki toplantıntı da kulüplerin sorunları bireysel ve bağlı bulundukları ilçe birlikleri tarafından aktarıldı.
Son derece olumlu gecen başkanlar toplantısına Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Birliği yönetim kurulunun yanı sıra birliğe bağlı kulüplerin tümünün başkan düzeyinde katılması takdir topladı.
Tıoplantının akşam bölümündeki balo yemeğinde başkan ve başkan eşleri pistti boş bırakmadı.
Federasyon Başkanı Kadri Yatkın'ın hoşgeldin konuşmasıyla başlayan geceye TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay ile federasyonun kurucu başkanı ve Onursal başkan Prof. Dr. Ümit  Erdem de katıldı.

Fotoğraflar: Yılmaz Özlahlan
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erman Nazım Perk: Karşıyaka için en önemli projemiz: Smart City
Sonraki Haber KES, 3. Ligi garantiledi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?